Η Τεχεράνη απειλεί με ενδεχόμενη απάντηση και αποκαλεί το Ισραήλ «καρκινικό όγκο»

Η Τεχεράνη απειλεί με ενδεχόμενη απάντηση και αποκαλεί το Ισραήλ «καρκινικό όγκο»

Το Ιράν είναι έτοιμο να απαντήσει σε τυχόν νέα στρατιωτική επίθεση, ανέφερε σήμερα ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σε σχόλιά του που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Τεχεράνη είναι ικανή να επιφέρει βαρύτερο πλήγμα στους εχθρούς της από αυτό που επέφερε στη διάρκεια του 12ήμερου πολέμου με το Ισραήλ τον περασμένο μήνα.

 O Χαμενεΐ χαρακτήρισε το Ισραήλ "καρκινικό όγκο" και είπε ότι οι ΗΠΑ είναι συνεργοί στα εγκλήματα των Ισραηλινών.

 Το να πολεμάει κανείς τις ΗΠΑ και τον "σκύλο τους με λουρί", το Ισραήλ, είναι αξιέπαινο, σχολίασε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE