Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor
Ήδη άρχισαν να ακούγονται οι ψίθυροι πως το παλικάρι που κέρδισε από τα castings τις εντυπώσεις, άρχισε να φλερτάρει έντονα με την όμορφη παρουσιάστρια, που δεν είναι άλλη από την Τζιώρτζια Παναγή.
Ο Βασίλης Κουσιάππας λοιπόν, έσπευσε να αλλάξει και την profile picture του στο Facebook, με τον ίδιο να ποζάρει μαζί την όμορφη παρουσιάστρια.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την γλυκύτατη Τζώρτζια, της ζητήσαμε να μας πει, πώς έχουν τα πράγματα. Ευγενικά δεν μας το επιβεβαίωσε. Ανέφερε μάλιστα πως τα φαινόμενα απατούν, καθώς φωτογραφήθηκε και με αλλους διαγωνιζόμενους του Mr. Cyprus. Απέδωσε μάλιστα την παραφιλολογια που αναπτύχθηκε καθαρά στην ανάρτιση της συγκεκριμένης φωτογραφίας από τον Βασίλη Κουσιάππα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις