Ξινή βγήκε η… καλή πράξη ενός γάλλου οδηγού- Παρέλαβε αστυνομικό που έκανε οτοστοπ και... συνελήφθη

Ξινή βγήκε η… καλή πράξη ενός γάλλου οδηγού- Παρέλαβε αστυνομικό που έκανε οτοστοπ και... συνελήφθη

Ένας «καλός Σαμαρείτης» που δέχτηκε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του έναν άνδρα που έκανε ωτοστόπ μέσα στη νύχτα κατέληξε στη φυλακή.

 

Καθώς αποκάλυψε στον συνεπιβάτη του ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και στη συνέχεια σνίφαρε μπροστά του κοκαΐνη. Για κακή του τύχη, είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του έναν... αστυνομικό.

Τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, ο 36χρονος άνδρας που ζει στη Ρεν της βορειοανατολικής Γαλλίας σταμάτησε σε έναν αυτοκινητόδρομο και επιβίβασε τον αστυνομικό που ήθελε να πάει στη Ναντ.

Χωρίς να καταλάβει ότι είχε να κάνει με όργανο της τάξης, αφού ο αστυνομικός φορούσε πολιτικά, του αποκάλυψε αρχικά ότι δεν είχε δίπλωμα. Κατόπιν, αφού σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να ουρήσει, αιφνιδίασε τον συνεπιβάτη του καθώς έβγαλε την ταυτότητά του για να «κόψει» και να σνιφάρει κοκαΐνη μπροστά του.

Οι δύο άνδρες συνέχισαν το ταξίδι τους όμως ο αστυνομικός με κάποιο τρόπο κατάφερε να ενημερώσει τους συναδέλφους του, που τους περίμεναν νωρίς το πρωί στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ναντ και συνέλαβαν τον οδηγό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE