Ειρήνη Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές», λέει η μητέρα της

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές», λέει η μητέρα της

Μπορεί η Ειρήνη Μουρτζούκου να έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για τις δολοφονίες τεσσάρων παιδιών, ωστόσο, η μητέρα της Πόπη Αναγνωστοπούλου υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές.

Σύμφωνα με όσα είπε η Πόπη Αναγνωστοπούλου, μητέρα της προφυλακισμένης στον Κορυδαλλό Ειρήνης Μουρτζούκου παλιά προφίλ της κόρης της στα social media που ήταν ανενεργά μετά τη σύλληψή της έχουν ενεργοποιηθεί.

Μέσα από τους λογαριασμούς εκτοξεύονται απειλές εις βάρος της ίδιας της Πόπης Αναγνωστοπούλου, δημιουργώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλειά της.

«Η Ειρήνη μπορεί να μπήκε μέσα, αλλά δέχομαι απειλές ακόμα και γίνονται πιο έντονες. Θα γίνει καταγγελία εκεί που πρέπει να γίνει. Χθες το βράδυ κάποια προφίλ της Ειρήνης ενεργοποιήθηκαν πάλι και έστελναν αιτήματα φιλίας. Ποιος τα χειρίζεται αυτά τα προφίλ;», λέει η μητέρα της μιλώντας στο Open.

Αναφέρθηκε και για τη σχέση της κόρης της με την Πόπη Αβράμη, μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη. Επιβεβαίωσε ότι η 25χρονη διέμενε στο σπίτι της Αβράμη μέχρι και λίγο καιρό πριν από τη σύλληψή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE