Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς – Μετακινήθηκαν τα οχήματα

Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς – Μετακινήθηκαν τα οχήματα

Στην κυκλοφορία δόθηκε το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς-Ακακίου, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά στο σημείο της εξόδου προς Κοκκινοτριμιθιά, στην κατεύθυνση προς το Ακάκι.

Το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έκλεισε γύρω στις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας, για σκοπούς μετακίνησης δύο αυτοκινήτων, που λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα, ανατράπηκαν και ακινητοποιήθηκαν στη λωρίδα ασφαλείας, επηρεάζοντας και τη διέλευση οχημάτων στην αριστερή λωρίδα του δρόμου. Στην περιοχή βρίσκονταν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετευόταν μέσω του κυκλικού κόμβου Κοκκινοτριμιθιάς.

Τα δύο αυτοκίνητα έχουν πλέον μετακινηθεί από το σημείο με ρυμουλκά και ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία, που αυτή την ώρα, γύρω στις 8.00 το βράδυ, συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE