Καιρός: Αλλαγή σκηνικού - Από τις βροχές στα ορεινά στις καταιγίδες στο εσωτερικό - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού - Από τις βροχές στα ορεινά στις καταιγίδες στο εσωτερικό - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη, μετά την διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης και ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα στα ορεινά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια και ανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 βαθμούς στα νότια, βόρεια και ανατολικά παράλια, και γύρω στους 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Την Πέμπτη, οι νεφώσεις θα είναι κατά διαστήματα αυξημένες και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Αρκετά εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε, σημειώνοντάς ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι η επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE