Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»
Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή του άτυχου 73χρονου θα διενεργηθεί σήμερα (14/07) η ώρα 11:30 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Βίντεο: Νέες αποκαλύψεις πίσω από το φονικό στην Πάφο - Παλιά οικογενειακή σχέση συνδέει δράστη και θύμα
Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 11:10 το πρωί της Κυριακής (13/07) πολίτης εντόπισε σε αυλάκι παραπλεύρως του δρόμου που οδηγεί προς τον αερολιμένα Πάφου το πτώμα ενός άντρα.
Είχε αναγνωριστεί ότι πρόκειται για Ελληνοκύπριο κάτοικο της Επαρχίας Πάφου, ο οποίος διαθέτει πλησίον της σκηνής που εντοπίστηκε περιβόλι και εξοχική κατοικία.
Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, η Αστυνομία Πάφου οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης.
Σημειώνεται ότι ο 78χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση, έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 73χρονου και παρέδωσε στους ανακριτές το κυνηγετικό όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε στη φονική ενέργεια.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις