Takata: Ικανοποιημένη η χαροκαμένη μάνα του Κυριάκου Όξινου – «Καταπέλτης το πόρισμα - Ο δρόμος είναι μακρύς»

Takata: Ικανοποιημένη η χαροκαμένη μάνα του Κυριάκου Όξινου – «Καταπέλτης το πόρισμα - Ο δρόμος είναι μακρύς»

Την ικανοποίηση της για το πόρισμα για τους Takata εξέφρασε η μητέρα του Κυριάκου Όξινου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η Μαρία Λούη, την ικανοποιεί επίσης το γεγονός πως το πόρισμα θα δημοσιοποιηθεί γιατί όπως συμπλήρωσε, αυτό καταδεικνύει ότι θα υπάρχει διαφάνεια. 

Όπως σημείωσε, «εμείς θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όποια στοιχεία χρειαζόμαστε αν χρειαστεί να κάνουμε περαιτέρω διαδικασίες».

Παράλληλα ανέφερε ότι το πόρισμα είναι καταπέλτης. «Η επιτροπή έπραξε σωστά γιατί υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Αυτό για εμάς είναι ένα μικρό βάλσαμο, βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς».

Δείτε το απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE