Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ - Δείτε βίντεο

Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ - Δείτε βίντεο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής (13/7) στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ, στο Έσσεξ, έπειτα από συντριβή μικρού αεροσκάφους λίγο μετά την απογείωσή του.

«Βρισκόμαστε στο σημείο και συνεργαζόμαστε με όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι επιχειρήσεις θα διαρκέσουν αρκετές ώρες. Παρακαλούμε το κοινό να αποφεύγει την περιοχή όσο συνεχίζονται οι προσπάθειες» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Telegraph, πρόκειται για ένα δικινητήριο αεροσκάφος τύπου Beechcraft King Air B200. Η πτήση είχε προορισμό την πόλη Λέλυσταντ στην Ολλανδία.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν εικόνες που απεικονίζουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται πάνω από τον αερολιμένα, ενώ αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στα τοπικά μέσα ότι είδε μια «τεράστια πύρινη σφαίρα».

Οι συνθήκες του δυστυχήματος και ο αριθμός των επιβαινόντων στο αεροσκάφος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης - Μακρόν: Στο επίκεντρο της συνάντησης η Στρατηγική Συνεργασία Κύπρου-Γαλλίας και Κυπριακή Προεδρία

Χριστοδουλίδης - Μακρόν: Στο επίκεντρο της συνάντησης η Στρατηγική Συνεργασία Κύπρου-Γαλλίας και Κυπριακή Προεδρία

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιωτης για την κατ’ιδίαν συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Γαλλίας 

BEST OF TOTHEMAONLINE