Τράκαρε… μεθυσμένος: 130mg% αλκοόλης τον οδήγησαν στο κρατητήριο

Τράκαρε… μεθυσμένος: 130mg% αλκοόλης τον οδήγησαν στο κρατητήριο

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οδηγού, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής, 13 Ιουλίου, στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης, όπου εντόπισαν δύο οχήματα με ελαφρές υλικές ζημιές. Ευτυχώς, κανένας από τους εμπλεκόμενους οδηγούς δεν τραυματίστηκε.

Κατά τη διάρκεια προκαταρκτικού ελέγχου αλκοόλης, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους οδηγούς, ηλικίας 41 ετών, είχε ποσοστό 104mg% στην εκπνοή του, υπερβαίνοντας κατά πολύ το νόμιμο όριο των 22mg%. Στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου οδηγήθηκε για περαιτέρω εξέταση, καταγράφηκε ακόμη υψηλότερη ένδειξη, 130mg%. Ο 41χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE