«Ντου» από παντού η ΥΚΑΝ – Από οικίες μέχρι περίπτερα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα – Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

«Ντου» από παντού η ΥΚΑΝ – Από οικίες μέχρι περίπτερα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα – Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, που γίνονται με σκοπό τον εντοπισμό παράνομων ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε χθες 12/07/2025, συντονισμένη επιχείρηση στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ερευνήθηκαν συνολικά με δικαστικά εντάλματα, οι οικίες, οχήματα, καφενεία και περίπτερα, ιδιοκτησίας 19 προσώπων, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν διάφορες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκαν στην κατοχή έξι προσώπων, διάφορες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως κοκαΐνη και κάνναβη καθώς επίσης και δύο ζυγαριές ακριβείας, ενώ στην κατοχή τριών προσώπων, εντοπίστηκε στο συνολικό χρηματικό ποσό των 41.670 ευρώ.

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω ανευρεθέντων ναρκωτικών ουσιών και άλλων αντικειμένων, ήταν η σύλληψη πέντε προσώπων όπου οι τέσσερις εξ αυτών, αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, ενώ ένα πρόσωπο ηλικίας 30 χρονών το οποίο συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για σκοπούς έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης του.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE