Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Ο Χορός του Καρπουζιού στο χωριό Ακάκι επιστρέφει και μας προσκαλεί να απολαύσουμε το πιο γλυκό φρούτο του καλοκαιριού!
Όπως και κάθε χρόνο, η γιορτή αυτή έχει ως στόχο να αναδείξει τους παραγωγούς του καρπουζιού της περιοχής αλλά και το νόστιμο και γλυκό καρπούζι που παράγει το χωριό Ακάκι.
Φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού, την Παρασκευή 25 Ιουλίου με μουσική από τον Στέφανο Πελεκανή από τις 20:30 μέχρι τις 00:00.
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική από dj για την νεολαία από την νεολαία.
Στο χώρο θα υπάρχουν εδέσματα με βάση το καρπούζι όπως γλυκό καρπουζιού και μαρμελάδα. Επίσης θα υπάρχουν κοκτέιλς από καρπούζι, μπίρες αλλά και οφτό κλέφτικο.
Στο φεστιβάλ θα προσφέρουν δωρεάν καρπούζι και γλυκό καρπουζιού.
*Με πληροφορίες από το CheckinCyprus
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις