Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Ξέφυγε καυγάς αλλοδαπών - Τέσσερις συλλήψεις- Αναφορές για τραυματισμούς

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Ξέφυγε καυγάς αλλοδαπών - Τέσσερις συλλήψεις- Αναφορές για τραυματισμούς

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Παρασκευής (11 Ιουλίου), έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αλλοδαπών ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό, με τον καβγά να λαμβάνει διαστάσεις και να προκαλεί αναστάτωση στη γειτονιά. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε οικία ανάγκασαν περίοικους να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Αναφορές κάνουν λόγο για τραυματισμούς, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής η σοβαρότητά τους. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για επιβολή της τάξης και διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το επεισόδιο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή και διεξάγουν έρευνες, ενώ προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με τις Αρχές να αξιολογούν μαρτυρίες και οπτικό υλικό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE