Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Ξέφυγε καυγάς αλλοδαπών - Τέσσερις συλλήψεις- Αναφορές για τραυματισμούς

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Ξέφυγε καυγάς αλλοδαπών - Τέσσερις συλλήψεις- Αναφορές για τραυματισμούς

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Παρασκευής (11 Ιουλίου), έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αλλοδαπών ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό, με τον καβγά να λαμβάνει διαστάσεις και να προκαλεί αναστάτωση στη γειτονιά. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε οικία ανάγκασαν περίοικους να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Αναφορές κάνουν λόγο για τραυματισμούς, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής η σοβαρότητά τους. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για επιβολή της τάξης και διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το επεισόδιο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή και διεξάγουν έρευνες, ενώ προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με τις Αρχές να αξιολογούν μαρτυρίες και οπτικό υλικό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE