Προκλήθηκε φωτιά από... κοράκι στην επαρχία Λευκωσίας - Η εξήγηση της ΑΗΚ - Δείτε φωτογραφίες

Προκλήθηκε φωτιά από... κοράκι στην επαρχία Λευκωσίας - Η εξήγηση της ΑΗΚ - Δείτε φωτογραφίες

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί σε περιοχή της κοινότητας Γαλάτας και προκλήθηκε από μετασχηματιστή της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), όπως ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, η ώρα 08:18, στην τοποθεσία Παλιολινός στην κοινότητα Γαλάτας και «η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 08:30, προτού επεκταθεί».

Αναφέρει ότι στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Εξάλλου, σε ανακοίνωση της ΑΗΚ, σε σχέση με την δασική πυρκαγιά της Κοινότητας Γαλάτας, αναφέρεται πως πουλί – κοράκι κάθισε σε εξοπλισμό της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να προκληθεί βραχυκύκλωμα. 

Δείτε φωτογραφίες 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE