Ενώπιον ανακριτών ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του - Δίνει μάχη ο 69χρονος

Ενώπιον ανακριτών ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του - Δίνει μάχη ο 69χρονος

Ενώπιον ανακριτών βρίσκεται ο 31χρονος, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον 69χρονο πατέρα του, μετά το μεσημέρι την Πέμπτη σε οικία στον Άγιο Δομέτιο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Καθώς οι έρευνες για την υπόθεση που διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, η πληροφόρηση είναι περιορισμένη, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι ο τραυματισθείς πατέρας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να εκτιμάται ως σοβαρή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE