Μελόνι: Πάνω από 10 δισ. ευρώ η βοήθεια για την ανάκαμψη της Ουκρανίας

Μελόνι: Πάνω από 10 δισ. ευρώ η βοήθεια για την ανάκαμψη της Ουκρανίας

Οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη για την οικονομική ανάκαμψη της Ουκρανίας, που διεξάγεται στη Ρώμη, υποσχέθηκαν περισσότερα από 10 δισ. ευρώ για να βοηθήσουν τη χώρα που μαστίζεται από τον πόλεμο, δήλωσε σήμερα η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα που επιτύχαμε σήμερα μαζί - έθνη, διεθνείς οργανισμοί, χρηματοπιστωτικοί θεσμοί, τοπικές αρχές, ο επιχειρηματικός τομέας και η κοινωνία των πολιτών», δήλωσε η Μελόνι στην εναρκτήρια ομιλία της στη διάσκεψη.

«Μαζί, στη σημερινή διάσκεψη, έχουμε αναλάβει δεσμεύσεις οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ», δήλωσε η Iταλίδα πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Στις στρατηγικές σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και Ισραήλ, αναφέρθηκαν σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, οι οποίοι συναντήθηκαν στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE