Επίθεση και ληστεία τα ξημερώματα στις Φοινικούδες – Τραυματίστηκε 52χρονος

Επίθεση και ληστεία τα ξημερώματα στις Φοινικούδες – Τραυματίστηκε 52χρονος

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία δύο αντρών, ηλικίας 52 ετών, γύρω στις 2 π.μ., ενώ βρίσκονταν στην περιοχή, προσεγγίστηκαν από αριθμό νεαρών ατόμων.

Οι δράστες κατάφεραν με τη βία να αποσπάσουν από τον ένα εξ αυτών το προσωπικό του τσαντάκι, το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο παραπονούμενος κατά το περιστατικό τραυματίστηκε στο μάτι και μετέβη στο ΓΝ Λάρνακας για εξετάσεις. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.