Επίθεση και ληστεία τα ξημερώματα στις Φοινικούδες – Τραυματίστηκε 52χρονος

Επίθεση και ληστεία τα ξημερώματα στις Φοινικούδες – Τραυματίστηκε 52χρονος

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία δύο αντρών, ηλικίας 52 ετών, γύρω στις 2 π.μ., ενώ βρίσκονταν στην περιοχή, προσεγγίστηκαν από αριθμό νεαρών ατόμων.

Οι δράστες κατάφεραν με τη βία να αποσπάσουν από τον ένα εξ αυτών το προσωπικό του τσαντάκι, το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο παραπονούμενος κατά το περιστατικό τραυματίστηκε στο μάτι και μετέβη στο ΓΝ Λάρνακας για εξετάσεις. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE