Επίθεση και ληστεία τα ξημερώματα στις Φοινικούδες – Τραυματίστηκε 52χρονος

Επίθεση και ληστεία τα ξημερώματα στις Φοινικούδες – Τραυματίστηκε 52χρονος

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά υπόθεση ληστείας, η οποία διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα στην παραλία των Φοινικούδων, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία δύο αντρών, ηλικίας 52 ετών, γύρω στις 2 π.μ., ενώ βρίσκονταν στην περιοχή, προσεγγίστηκαν από αριθμό νεαρών ατόμων.

Οι δράστες κατάφεραν με τη βία να αποσπάσουν από τον ένα εξ αυτών το προσωπικό του τσαντάκι, το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Ο παραπονούμενος κατά το περιστατικό τραυματίστηκε στο μάτι και μετέβη στο ΓΝ Λάρνακας για εξετάσεις. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE