Ειρήνη Μουρτζούκου: Αρνείται ότι σκότωσε τον μικρό Παναγιωτάκη

Ειρήνη Μουρτζούκου: Αρνείται ότι σκότωσε τον μικρό Παναγιωτάκη

«Δεν έχω σκοτώσει τον Παναγιωτάκη», επέμενε η Ειρήνη Μουρτζούκου στα αλλεπάλληλα ερωτήματα των αστυνομικών, μετά την παραδοχή της για τις τέσσερις δολοφονίες των βρεφών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έκαναν την Ειρήνη Μουρτζούκου να «σπάσει» και να παραδεχθεί τις τέσσερις δολοφονίες, αυτή της αδελφής της -η οποία έχει παραγραφεί-, του 6 μηνών μωρού της φίλης της Κατερίνας, καθώς και των δύο παιδιών της, ρωτούσαν συνεχώς την 25χρονη τι τελικά συνέβη με τον θάνατο του 15 μηνών Παναγιωτάκη, με την Ειρήνη Μουρτζούκου να επιμένει: «Δεν έχω σκοτώσει τον Παναγιωτάκη. Το παιδί αυτό το είχα σαν δικό μου παιδί».

Ο 15 μηνών Παναγιωτάκης πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον Αύγουστο του 2024. Στις 5 Αυγούστου 2024, ο 15 μηνών Παναγιωτάκης –παιδί της Πόπης, φίλης της Ειρήνης Μουρτζούκου– βρέθηκε νεκρός στην Αμαλιάδα. Μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν επανήλθε ποτέ. Από την πρώτη στιγμή το περιστατικό κρίθηκε ύποπτο, όμως δεν υπήρχαν τότε επαρκή στοιχεία για να οδηγηθεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για την υπόθεση που άνοιξε το φάκελο «Ειρήνη Μουρτζούκου», όταν στις 5 Αυγούστου 2024 άφησε την τελευταία του πνοή ο Παναγιωτάκης, 15 μηνών παιδί της φίλης της στην Αμαλιάδα, το οποίο φρόντιζε. Το παιδί διαπιστώθηκε νεκρό κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Μερικούς μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2024 η Εισαγγελία Ηλείας διατάσσει έρευνα για τον θάνατο του Παναγιωτάκη, μετά από ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ανοίγωντας έτσι τις υποθέσεις θανάτων και των υπόλοιπων παιδιών.


Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE