Ντίζελ: Η σκυλίτσα που σκότωσαν οι τρομοκράτες στο Σεν Ντενί

Ντίζελ: Η σκυλίτσα που σκότωσαν οι τρομοκράτες στο Σεν Ντενί

Η Ντίζελ, μια σκυλίτσα ηλικίας 7 ετών, σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης από τους τρομοκράτες κατά την ανταλλαγή πυρών στο βόρειο προάστιο του Παρισιού Σεν Ντενί.

Η Ντίζελ ήταν στην ομάδα της γαλλικής αστυνομίας η οποία από τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης (τοπική ώρα) διεξάγει τεράστια επιχείρηση σε διαμέρισμα πολύ κοντά στο Σταντ ντε Φρανς, όπου την Παρασκευή ανατινάχθηκαν ισλαμιστές καμικάζι.

Στο διαμέρισμα είχαν ταμπουρωθεί τουλάχιστον έξι βαριά οπλισμένοι τρομοκράτες.

Την ανακοίνωση για τον θάνατο της Ντίζελ έκανε η γαλλική αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE