Φόνος στη Λεμεσό: Σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του ενώ κοιμόταν σε πολυθρόνα

Φόνος στη Λεμεσό: Σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του ενώ κοιμόταν σε πολυθρόνα

Άγριο φονικό διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/07) στη Λεμεσό όταν 48χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον 81χρονο πατέρα του.

Γύρω στις 4:15 τα ξημερώματα ο 48χρονος φαίνεται να μαχαίρωσε τον πατέρα του, ενώ καθόταν σε πολυθρόνα και κοιμόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στο θύμα εντοπίστηκε ένα μεγάλο μαχαίρι ενώ σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες δεν φαίνεται να προηγήθηκε καβγάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος τηλεφώνησε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού και ενημέρωσε τις Αρχές ότι σκότωσε τον πατέρα του.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν νεκρό τον 81χρονο και μετέφεραν τον 48χρονο στο ΤΑΕ για ανάκριση.

Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη της ΥΠΕΓΕ και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE