Υπόθεση βαρυποινίτη: Τρεις μέρες στη φυλακή η 26χρονη δεσμοφύλακας

Υπόθεση βαρυποινίτη: Τρεις μέρες στη φυλακή η 26χρονη δεσμοφύλακας

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον της 26χρονης δεσμοφύλακα, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά στο αδίκημα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς και άλλων σοβαρών ποινικών αδικημάτων.

Για την ίδια υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται επιχειρηματίας και βαρυποινίτης, είχαν ήδη συλληφθεί, στις 27 και 28 Ιουνίου, ακόμη έξι πρόσωπα, τα οποία τελούν υπό κράτηση βάσει σχετικών δικαστικών διαταγμάτων.

Το ΤΑΕ (Ε) Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.