Υπέβαλε την ένσταση για απόλυση της η Βαρωσιώτου – Πότε εμφανίζεται ενώπιον Ανωτάτου

Υπέβαλε την ένσταση για απόλυση της η Βαρωσιώτου – Πότε εμφανίζεται ενώπιον Ανωτάτου

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου και ώρα 9.30 π.μ. όρισε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για πρώτη εμφάνιση των αντιδίκων σχετικά με την ένσταση της Ντόριας Βαρωσιώτου κατ’ αποφάσεως του Συμβουλίου περί μη μονιμοποίησής της.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Βαρωσιώτου, η οποία επί δύο έτη ήταν επί δοκιμασία δικαστής, δεν μονιμοποιήθηκε στη θέση της, έπειτα από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου.

Η δικαστής Βαρωσιώτου ήταν η θανατική ανακρίτρια στην τελευταία θανατική ανάκριση για τον Θανάση Νικολάου και εξέδωσε πόρισμα ότι ο θάνατος οφείλεται σε στραγγαλισμό, θέση με την οποία διαφώνησε η Νομική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στις συζητήσεις για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή αναμένεται να καθοριστούν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE