Σάλος στην Κίνα με τον «Κόκκινο Θείο»: Μεταμφιεζόταν σε γυναίκα και κατέγραφε κρυφά τις συνευρέσεις του με πάνω από 1.000 άνδρες

Σάλος στην Κίνα με τον «Κόκκινο Θείο»: Μεταμφιεζόταν σε γυναίκα και κατέγραφε κρυφά τις συνευρέσεις του με πάνω από 1.000 άνδρες

Η ιστορία ενός μεσήλικα Κινέζου, ο οποίος μεταμφιεζόταν σε γυναίκα για να βιντεοσκοπεί κρυφά τις συνευρέσεις του με περισσότερους από 1.000 άνδρες και να ανεβάζει τα βίντεο στο διαδίκτυο, έχει γίνει viral στην Κίνα προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η υπόθεση έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σε πολίτες αναφορικά με τη δημόσια υγεία, την προστασία της ιδιωτικής ζωής αλλά και την πίστη μέσα στον γάμο.

Ο «Κόκκινος Θείος», όπως αποκαλείται ευρέως στα social media ο πρωταγωνιστής της παράξενης υπόθεσης (η προσφώνηση «θείος» χρησιμοποιείται στην Κίνα για άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας) συνελήφθη την περασμένη Κυριακή στην πόλη Ναντζίνγκ όπου διαμένει, με την κατηγορία της διανομής άσεμνου υλικού. Το επώνυμό του είναι Τζιάο, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Το hashtag «Κόκκινος Θείος» έγινε την Τρίτη το πιο δημοφιλές trend στο κινεζικό Weibo, το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της χώρας, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 200 εκατομμύρια προβολές και αμέτρητα σχόλια.


Στα social media κυκλοφορεί ευρέως η πληροφορία ότι ο Τζιάο είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με 1.691 «ετεροφυλόφιλους» άνδρες, που νόμιζαν ότι ήταν γυναίκα, και ότι κατέγραφε τις ερωτικές επαφές με κάμερα που είχε κρύψει στο σπίτι του, για να δημοσιοποιεί έπειτα το υλικό στο Ίντερνετ.

Σύμφωνα με την αστυνομία πάντως, ο Τζιάο δεν είναι 60 ετών - όπως ανέφεραν οι περισσότερες αναρτήσεις - αλλά 38 και οι άνδρες με τους οποίους είχε συνευρεθεί σεξουαλικά δεν ξεπερνούν τους 1000 - αν και δεν δόθηκε στη δημοσιότητα ακριβής αριθμός.

Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις δεν είναι παράνομες στην Κίνα, αλλά η διάδοση υλικού με σεξουαλικό περιεχόμενο διώκεται ποινικά. Η καταγραφή και ο διαμοιρασμός ερωτικών σκηνών χωρίς συναίνεση συνιστά επίσης σοβαρή παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και μπορεί να επισύρει βαριές κατηγορίες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE