Πέθανε ο Πάμπος Ευαγγέλου, πρώτος Πρόεδρος του συνδέσμου ασθενών ήπατος – Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο Πάμπος Ευαγγέλου, πρώτος Πρόεδρος του συνδέσμου ασθενών ήπατος – Έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον σύνδεσμο «Προμηθέας Σύνδεσμος ασθενών ήπατος & φίλων Κύπρου», ο θάνατος του Πάμπου Ευαγγέλου.

Την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σύνδεσμος, εκφράζοντας της βαθιά του θλίψη.

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ο εκλιπών ήταν, «ο πρώτος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας και ο άνθρωπος που έβαλε τα θεμέλια για να υπάρχει σήμερα ένας Σύνδεσμος που παλεύει καθημερινά για τα δικαιώματα των ασθενών με ηπατικές παθήσεις».

Ο Πάμπος Ευαγγέλου, όπως προστίθεται, έδωσε και τη δική του μάχη, γενναία και σιωπηλή απέναντι στον καρκίνο.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 14:00 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE