Σ. Αγγελίδης: Προχωρεί σε διάσκεψη Τύπου για την απόφαση του ΕΔΑΔ για καταδίκη της ΚΔ για υπόθεση βιασμού

Σ. Αγγελίδης: Προχωρεί σε διάσκεψη Τύπου για την απόφαση του ΕΔΑΔ για καταδίκη της ΚΔ για υπόθεση βιασμού

Διάσκεψη Τύπου θα παραθέσει σήμερα στις 11:45 το πρωί ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης, μετά τον σάλο που ακολούθησε την καταδίκη της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για υπόθεση βιασμού 28χρονης.

Στην πρόσκληση προς τα ΜΜΕ αναφέρεται πως «ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας κ. Σάββας Α. Αγγελίδης θα παραθέσει διάσκεψη Τύπου σε σχέση με την απόφαση N.T. v Cyprus του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στην αίθουσα συσκέψεων της Νομικής Υπηρεσίας στη Λευκωσία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάββας Αγγελίδης είχε εκδώσει γραπτή δήλωση μέσω της οποίας ανέλαβε την ευθύνη για τον χειρισμό της υπόθεσης, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν ισοδυναμεί με παραίτηση.

Ακολούθησε επιστολή προς τον ίδιο τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα από τη γυναίκα φερόμενη θύμα βιασμού που τον χαρακτηρίζει σεξιστή, victim blamer και ανίκανο να διασφαλίσει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE