VIDEO: Έβαλαν το χακί οι πρώτοι νεοσύλλεκτοι της 2025 ΕΣΣΟ - Άρχισαν οι κατατάξεις στα ΚΕΝ

VIDEO: Έβαλαν το χακί οι πρώτοι νεοσύλλεκτοι της 2025 ΕΣΣΟ - Άρχισαν οι κατατάξεις στα ΚΕΝ

Σήμερα άρχισε η κατάταξη στα ΚΕΝ Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού, με τους πρώτους νεοσύλλεκτους στρατιώτες στην Εθνική Φρουρά της 2025 ΕΣΣΟ να φορούν τα χακί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, με την άφιξη τους στα ΚΕΝ, οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες λαμβάνουν διανυκτέρευση και Φύλλο Πορείας για τις μονάδες τους, στις οποίες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν αύριο για να υπηρετήσουν τη θητεία τους.

Κατά την παρουσίαση τους, οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες δεν προσκομίζουν τον εξοπλισμό τους, ενώ όσοι θα υπηρετήσουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους, μπορούν να μεταβαίνουν στα στρατόπεδα με το σχέδιο δωρεάν μεταφοράς του Υπουργείου Άμυνας.

Σημειώνεται ότι στις 10 και 11 Ιουλίου 2025 θα πραγματοποιηθεί η κατάταξη στο ΚΕΝ Πάφου.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE