«Άτυχος» 75χρονος Ισραηλινός – Τυχαίος έλεγχος σε ταξί αποκάλυψε δεκάδες κούτες με αδασμολόγητα τσιγάρα – «Βαρύ» το πρόστιμο

«Άτυχος» 75χρονος Ισραηλινός – Τυχαίος έλεγχος σε ταξί αποκάλυψε δεκάδες κούτες με αδασμολόγητα τσιγάρα – «Βαρύ» το πρόστιμο

Στις 3/7/2025, λειτουργοί του τμήματος Τελωνείων στο Σημείο Διέλευσης Αγίου Δομετίου επέλεξαν για έλεγχο τουρκοκυπριακό όχημα-ταξί το οποίο οδηγούσε Τουρκοκύπριος με επιβάτη 75χρονο Ισραηλινό, ο οποίος μετέφερε και μια ταξιδιωτική αποσκευή.

Κατά τον έλεγχο της αποσκευής εντοπίστηκαν 99 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία, οι οποίες δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Ο Ισραηλινός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε σε κρατητήριο για περαιτέρω ανακρίσεις. Την επόμενη μέρα παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 3ήμερης κράτησης του.

Αργότερα το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος, αφού έγινε αποδεκτή πρόταση του για εξώδικο συμβιβασμό της υπόθεσης με την καταβολή €3,500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE