Φωτιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο: Μετέφερε εθνοφρουρούς – Τι προκάλεσε τις φλόγες

Φωτιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο: Μετέφερε εθνοφρουρούς – Τι προκάλεσε τις φλόγες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 43 περιστατικά, 30 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Ανταπόκριση σήμερα το πρωί στις 07:31  για πυρκαγιά σε μικρό λεωφορείο ιδιωτικής εταιρείας το οποίο ήταν εν κινήσει και μετέφερε εθνοφρουρούς παρά την έξοδο

Παρεκλησιάς. Οι εθνοφρουροί εξήλθαν του λεωφορείου με ασφάλεια μετά την εκδηλώση της πυρκαγιάς . Το λεωφορείο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό/μηχανικό πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE