Video: Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη - Τραυματίστηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, δείτε τη στιγμή της έκρηξης

Video: Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη - Τραυματίστηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, δείτε τη στιγμή της έκρηξης

Μια πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων (βενζίνης και υγραερίου), αναστάτωσε το πρωί της Παρασκευής την ανατολική Ρώμη.

Σύμφωνα με τις αναφορές στα ιταλικά μέσα, την έκρηξη ακολούθησε μεγάλη πυρκαγιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αστυνομικές δυνάμεις και εθελοντές της πολιτικής προστασίας.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή της έκρηξης

Ίδιες πηγές θέλουν τουλάχιστον 10 άτομα να έχουν τραυματιστεί (μεταξύ τους, 8 αστυνομικούς και ένας πυροσβέστης), ενώ η κοντινή στάση του μετρό, Teano, έχει κλείσει. Ζημιές έχουν υποστεί και κοντινά κτίρια.

Οι κάτοικοι έφυγαν αμέσως από τα σπίτια τους, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν έντονη μυρωδιά αερίου πριν ακουστεί ο πρώτος κρότος. Στη συνέχεια, ακολούθησε η δεύτερη - πιο δυνατή - έκρηξη.

«Ξύπνησα απότομα, άκουσα μια πολύ δυνατή έκρηξη, έμοιαζε με βόμβα», είπε ένας μάρτυρας που κατοικεί στην περιοχή Prenestino. «Όλα τα τζάμια έτρεμαν, νόμιζα ότι ήταν σεισμός», ανέφερε ένας άλλος μάρτυρας που κατοικεί στο Centocelle.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE