Ρωσική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος προκάλεσε φωτιά σε στέγη πολυκατοικίας στο Κίεβο

Ρωσική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος προκάλεσε φωτιά σε στέγη πολυκατοικίας στο Κίεβο

Ρωσική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος προκάλεσε πυρκαγιά σήμερα το βράδυ στη στέγη 16όροφης πολυκατοικίας σε βόρειο προάστιο του Κιέβου, δήλωσε ο Τιμούρ Τκατσένκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης.

"Εχθρικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πετούν πάνω από το Κίεβο. Η άμυνά μας εργάζεται για να εξαλείψει την απειλή", έγραψε ο Τκατσένκο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο απηύθυνε έκκληση σε ιατρικές ομάδες να μεταβούν στην περιοχή Ομπολόν όπου διεξάγεται επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο Reuters ότι μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας βρίσκονται σε δράση σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE