Ένα νέο μαγαζί στην Αγία Νάπα προσφέρει… δροσιά και γλυκιά απόλαυση – Δείτε φωτογραφίες από τις απίστευτες δημιουργίες

Ένα νέο μαγαζί στην Αγία Νάπα προσφέρει… δροσιά και γλυκιά απόλαυση – Δείτε φωτογραφίες από τις απίστευτες δημιουργίες

Το καλοκαίρι βρήκε το πιο γευστικό του στέκι στο κέντρο της Αγίας Νάπας και ακούει στο όνομα Frosty & Latte.

Μια μικρή αλλά εκρηκτική gelatteria στη Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' που καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα – και τις κουταλιές. Με λαχταριστά παγωτά, δημιουργικά sundaes και φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, είναι το απόλυτο σημείο δροσιάς και απόλαυσης για κάθε ώρα της ημέρας.

Ανάμεσα στα αγαπημένα, το νέο Salted Caramel Popcorn Sundae έχει ήδη γίνει talk of the town: κρεμώδες βανίλια gelato, σάλτσα αλατισμένης καραμέλας και τραγανά καραμελωμένα ποπ κορν, φτιάχνουν ένα επιδόρπιο που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο γλυκό, το αλμυρό και το απόλυτα εθιστικό. Για τους λάτρεις του φυστικιού, υπάρχει και το Pistachio Soft Ice Cream, σερβιρισμένο με ποπ κορν για μια έκρηξη υφών και γεύσεων σε κάθε κουταλιά.

Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται αρκετά για να περάσεις, να σου πούμε πως φτιάχνει και εξαιρετικό καφέ – είτε για να ξεκινήσεις τη μέρα σου είτε για να τη συνεχίσεις με στιλ. Ό,τι κι αν επιλέξεις, το Frosty & Latte είναι πολλά περισσότερα από ένα παγωτατζίδικο: είναι το μέρος που κάθε κουταλιά λέει «καλοκαίρι» και κάθε γεύση σε κάνει να χαμογελάς.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: checkinCyprus

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.