Συμφώνησαν σε κάτι…

Συμφώνησαν σε κάτι…

Η μετάβαση ή όχι του Εθνικού Συμβουλίου στη Νέα Υόρκη, αποτέλεσε θέμα συζήτησης εντός της συνεδρίασης του σώματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τους πολιτικούς αρχηγούς να τον συνοδεύσουν στην πολυμερή συνάντηση, στις 16 και 17 Ιουλίου.

Παρά την επιθυμία του Νίκου Χριστοδουλίδη, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, απάντησαν ότι λόγω των μαύρων επετείων και των εκδηλώσεων καταδίκης του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, θα ήταν ορθότερο, όπως παραμείνουν εντός Κύπρου.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE