Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μετά από άγρια επίθεση στην Αγία Νάπα

Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονος μετά από άγρια επίθεση στην Αγία Νάπα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονος, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση το πρωί της Τετάρτης στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6:30 το πρωί της 2ας Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο στην οδό Αγίας Μαύρης. Ο 17χρονος, που περπατούσε μαζί με φιλικό του πρόσωπο, δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη γνάθο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου, το οποίο εξετάζει τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα στοιχεία από Δρουσιώτη: Στο «φως» συνομιλίες και καταγγελίες για μεταφορά χρημάτων

Νέα στοιχεία από Δρουσιώτη: Στο «φως» συνομιλίες και καταγγελίες για μεταφορά χρημάτων

Με νέα στοιχεία επανήλθε ο Μακάριος Δρουσιώτης, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από συνομιλίες μέσω μηνυμάτων και απορρίπτοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς περί κατασκευής τους.