Έκρηξη σε γραφεία εργοληπτικής εταιρείας στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έκρηξη σε γραφεία εργοληπτικής εταιρείας στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

Απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε γραφεία εργοληπτικής εταιρείας στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία για έκρηξη στην εν λόγω περιοχή. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε στην προθήκη των γραφείων της εταιρείας, προκαλώντας ζημιές.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και οι εξετάσεις αναμένεται να συνεχιστούν εντός της ημέρας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Κυπριακό σε τροχιά έντασης: Διαφωνίες με Ολγκίν, εσωτερικές αντιδράσεις και μηνύματα προς τον ΟΗΕ

Νέα πολιτική κινητικότητα και έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί  το άρθρο γνώμης της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, το οποίο αναφέρεται στην ανάγκη προόδου στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) και αφήνει να εννοηθεί ότι χωρίς απτά βήματα δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική συνέχεια στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE