Χειροπέδες σε ανήλικο για επίθεση κατά τουριστών – Στις τέσσερις οι συλλήψεις

Χειροπέδες σε ανήλικο για επίθεση κατά τουριστών – Στις τέσσερις οι συλλήψεις

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 14 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, 29 Ιουνίου, στην Πάφο, με θύματα ζεύγος τουριστών.

Ο 14χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Πάφου.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν την Κυριακή και χθες Τρίτη, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 21, 17 και 15 ετών. Αυτοί παραμένουν υπό κράτηση, δυνάμει δικαστικών διαταγμάτων, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.40π.μ. την Κυριακή, στην Πάφο, ενώ άντρας και γυναίκα, ηλικίας 30 ετών, περπατούσαν σε δρόμο της πόλης, τους προσέγγισαν περί τα δέκα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τους επιτέθηκαν και να τους έκλεψαν μια τσάντα παραλίας που περιείχε προσωπικά αντικείμενα και μικρό χρηματικό ποσό και ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι παραπονούμενοι επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και εκχυμώσεις. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο την ίδια μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE