Ξέσπασε πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού – Προστατεύθηκαν οικίες και υποστατικά - Στη μάχη 4 πτητικά μέσα

Ξέσπασε πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού – Προστατεύθηκαν οικίες και υποστατικά - Στη μάχη 4 πτητικά μέσα

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές στην επαρχία Λεμεσού λόγω πυρκαγιάς που μαίνεται σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Φασούλας.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά την Κοινότητα Φασούλας Έπαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση της τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Λεμεσού, ένα πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών και μία Κ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας. Παράλληλα, ενεργοποιήθηκαν και τέσσερα ενεέρια μέσα (δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα).

Κατά την εξέλιξη προστατεύθηκαν μεμονωμένες κατοικίες και αποθήκες.

Ενημερώθηκαν επίσης για υποστήριξη η Πολιτική Άμυνα και Οργανωμένα Εθελοντικά Σύνολα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (18:35): Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Έχει οριοθετηθεί και προχωρούμε με τελικές κατασβέσεις. Κατέκευσε συνολική έκταση περίπου τριών εκταρίων. Θα παραμείνουν δυνάμεις σε επιφυλακή για όσο χρειαστεί και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.