Ξέσπασε πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού – Προστατεύθηκαν οικίες και υποστατικά - Στη μάχη 4 πτητικά μέσα

Ξέσπασε πυρκαγιά στην επ. Λεμεσού – Προστατεύθηκαν οικίες και υποστατικά - Στη μάχη 4 πτητικά μέσα

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές στην επαρχία Λεμεσού λόγω πυρκαγιάς που μαίνεται σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Φασούλας.

Η πυρκαγιά μαίνεται σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά την Κοινότητα Φασούλας Έπαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση της τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από πόλη και Επαρχία Λεμεσού, ένα πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών και μία Κ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας. Παράλληλα, ενεργοποιήθηκαν και τέσσερα ενεέρια μέσα (δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα).

Κατά την εξέλιξη προστατεύθηκαν μεμονωμένες κατοικίες και αποθήκες.

Ενημερώθηκαν επίσης για υποστήριξη η Πολιτική Άμυνα και Οργανωμένα Εθελοντικά Σύνολα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (18:35): Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Έχει οριοθετηθεί και προχωρούμε με τελικές κατασβέσεις. Κατέκευσε συνολική έκταση περίπου τριών εκταρίων. Θα παραμείνουν δυνάμεις σε επιφυλακή για όσο χρειαστεί και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect