Wizz Air: «Ανοίγει» τα φτερά της από Λάρνακα σε νέο προορισμό - Πότε αρχίζουν τα δρομολόγια και ποιο το κόστος των εισιτηρίων

Wizz Air: «Ανοίγει» τα φτερά της από Λάρνακα σε νέο προορισμό - Πότε αρχίζουν τα δρομολόγια και ποιο το κόστος των εισιτηρίων

Νέο δρομολόγιο από τη Λάρνακα προς τα Τίρανα της Αλβανίας αρχίζει από τον Οκτώβριο η Wizz Air, με στόχο την επέκταση του δικτύου της αεροπορικής εταιρείας από την Κύπρο.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «οι πτήσεις προς Τίρανα θα ξεκινήσουν στις 4 Οκτωβρίου, τα δρομολόγια από Λάρνακα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στο wizzair.com και μέσω της εφαρμογής της WIZZ από €24,99 για απλή μετάβαση, περιλαμβανομένων όλων των υποχρεωτικών φόρων και μιας χειραποσκευής».

Η Olivia Harangozo, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Wizz Air εξέφρασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ικανοποίηση για το γεγονός ότι λανσάρουμε αυτή τη νέα, πολυαναμενόμενη απευθείας σύνδεση από τη Λάρνακα προς τα Τίρανα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πιο οικονομικές και εύκολες επιλογές ταξιδιού για τους Κύπριους ταξιδιώτες.

Τα Τίρανα, με το μεσογειακό τους κλίμα και τη ζωντανή τους ατμόσφαιρα, αποτελούν μια φανταστική προσθήκη στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό μας από την Κύπρο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας

Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE