Στο κελί για πέντε μέρες οι γονείς του 22μηνου παιδιού που έφερε εγκαύματα

Στο κελί για πέντε μέρες οι γονείς του 22μηνου παιδιού που έφερε εγκαύματα

Διάταγμα πενθήμερη προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 31χρονης και 35χρονου, σε σχέση με την υπόθεση του 22 μηνών παιδιού που έφερε εγκαύματα 2ου βαθμού, ως αποτέλεσμα έκθεσης του σε καυτό νερό.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου, με τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης τους να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:30 χθες, λήφθηκε πληροφορία για παιδάκι 22 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε σε κλινική της Λεμεσού με εγκαύματα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως αυτό υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού στις παλάμες και στα πέλματα, ενώ έφερε εκδορές στο κεφάλι και σημάδια παραμέλησης. 

Οι γονείς του παιδιού, 31 και 35 ετών, κλήθηκαν στην ΑΔΕ Λεμεσού όπου έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς, ενώ όπως διαπιστώθηκε, το παιδάκι είχε αφεθεί σε μπανιέρα με ζεστό νερό.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των γονιών για υπόθεση έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο.

Τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας παραλήφθηκαν από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE