ΔΗΣΥ: Η παρέμβαση Αναστασιάδη αφορά «συγκεκριμένα άτομα» - Το σχόλιο για την συνέντευξη Φειδία σε Τατάρ
02.07.2025 - 12:37
Απάντηση στα «καρφιά» του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού έδωσε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλάς, σχολιάζοντας παράλληλα την συνέντευξη του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο κ. Κουλλάς ανέφερε ότι «ούτε κακός χαμός υπάρχει, ούτε τίτλοι του τύπου άστραψε και βρόντηξε ο Αναστασιάδης».
«Όσοι γνωρίζουν τον κ. Αναστασιάδη, πολύ ήπια τα είπε. Συγκεκριμένα πρόσωπα ή καταστάσεις που θέλει να καυτηριάσει ο κ. Αναστασιάδης δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει. Θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος», επεσήμανε.
Σύμφωνα με τον κ. Κουλλά, ο κ. Αναστασιάδης δεν εννοούσε την ηγεσία της παράταξης, αλλά συμπεριφορές και νοοτροπίες που μπορεί να καλλιεργούνται από συγκεκριμένα άτομα, τα οποία και αντιπαλεύει και ο ΔΗΣΥ.
«Είναι δυνατόν να θεωρείται ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός κάνει μηδενισμό ή λαϊκισμό, που θεωρούμε η πιο υπεύθυνη παράταξη σε αυτόν τον τόπο, είτε είμαστε κυβέρνηση, είτε όλα που είμαστε στην αντιπολίτευση», σημείωσε.
Όπως σημείωσε, οι προσωπικές φιλοδοξίες δεν μπορούν να αφορούν την παράταξη ως σύνολο αλλά «να αφορούν άτομα».
«Εκείνο που είναι πρόβλημα που συνεπαίρνει αν θέλετε, όλα τα κόμματα, είναι ένας γενικότερος μηδενισμός της πολιτικής ζωής του τόπου», πρόσθεσε.
Αναφορικά με την συνέντευξη του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, ο κ. Κουλλά ανέφερε τα εξής:
Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.