Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ - «Ο Φειδίας μετατρέπεται σε πιόνι της τουρκικής διπλωματίας»

Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ - «Ο Φειδίας μετατρέπεται σε πιόνι της τουρκικής διπλωματίας»

Έντονη ήταν αντίδραση από το ΔΗΚΟ, για την παρουσία του ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου στα κατεχόμενα και στο ψευδοπροεδρικό, όπου πήρε συνέντευξη από τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για το ότι ο Φειδίας Παναγιώτου από την ημέρα εκλογής του, δίνει συνέχεια τροφή στην τουρκική διπλωματία και τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να προπαγανδίζουν τις δικές τους απαράδεκτες θέσεις στο κυπριακό», αναφέρει το ΔΗΚΟ.

Επιπρόσθετα σημειώνει πως, «όπως έγινε και με τη ”συνέντευξη” του Ερσίν Τατάρ, η τουρκική πλευρά δυστυχώς αξιοποιεί την άγνοια, την αφέλεια και την αμάθεια του Ελληνοκύπριου Ευρωβουλευτή για να προβάλλει τις δικές της θέσεις».

«Με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς, Κύπριος Ευρωβουλευτής μετατρέπεται σε πιόνι και εργαλείο της τουρκικής διπλωματίας και των τουρκικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης», τονίζει.

«Δυστυχώς ο Φειδίας Παναγιώτου φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται —ή επιλέγει να αγνοεί— ότι οι ενέργειες του δίνουν επιχειρήματα στην τουρκική πλευρά, η οποία, ως αναμενόμενο, τις αξιοποιεί στο έπακρον για να προπαγανδίζει εις βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της νομιμότητας», καταλήγει το ΔΗΚΟ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE