Να μην στείλουμε στη βουλή άλλους «Φειδίες»

Να μην στείλουμε στη βουλή άλλους «Φειδίες»

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…η φράση αυτή ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των χιλιάδων ψηφοφόρων, που επέλεξαν τον Φειδία, ως έναν από τους Ευρωβουλευτές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο νεαρός, που «ήθελε να μάθει» πως λειτουργεί η Ευρωβουλή και η πολιτική, γενικότερα. Δεν γνωρίζουμε πώς νιώθουν όλοι εκείνοι σήμερα, όταν βλέπουν τον «εκλεκτό» τους, να συναγελάζεται με τον εγκάθετο της Άγκυρας, στο γραφείο του, στα κατεχόμενα. Ενώ ο Ευρωβουλευτής, απουσίαζε από τη συγκλονιστική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Επιτροπή LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την κατάθεση της Χαρίτας Μάντολες για τους αγνοούμενους, της γυναίκας σύμβολο για το δράμα της Κύπρου, ο Φειδίας Παναγιώτου, έσπευσε στα κατεχόμενα για να πάρει συνέντευξη από τον Ερσίν Τατάρ. Η κατάσταση με τον συγκεκριμένο Ευρωβουλευτή, όλο και χειροτερεύει και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει από τον κατήφορο που οδηγεί με τις πράξεις του, την Κυπριακή Δημοκρατία.

Τόσο εμείς ως πολίτες όσο απογοητευμένοι και αν νιώθουμε από το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας, όσο και τα ίδια τα κόμματα, είμαστε υπεύθυνοι, για τις επιλογές μας.

Τη μεγαλύτερη ευθύνη ωστόσο, φέρουν τα πολιτικά κόμματα στον τόπο μας, που δεν αντιλήφθηκαν, ούτε έλαβαν τα μηνύματα των τελευταίων εκλογών, κινούμενα μέσα στον δικό τους μικρόκοσμο και σε προσωπικές ατζέντες.

Και αν κάποιοι κομματάρχες πιστεύουν ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, θα «σώσουν το τομάρι τους» βάζοντας στα ψηφοδέλτια «Φειδίες», είναι βαθιά νυχτωμένοι και εκτίθενται.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».