Έτσι αποχαιρέτησαν τον άτυχο Χαράλαμπο - «Έτσι θα το ’θελες και εσύ αδελφέ - Μια πορτοκαλί λαοθάλασσα να σε συνοδεύει»

Έτσι αποχαιρέτησαν τον άτυχο Χαράλαμπο - «Έτσι θα το ’θελες και εσύ αδελφέ - Μια πορτοκαλί λαοθάλασσα να σε συνοδεύει»

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες ο άτυχος Χαράλαμπος Κομωδρόμου που έχασε τη ζωή του, μετά το μοιραίο μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

Το παρόν τους για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Χαράλαμπο, έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι προέβησαν σε ανάρτηση μέσω της σελίδας «APOEL Ultras 1979 – official» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται με φωτογραφία από την κηδεία στην οποία φαίνονται εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας να περπατούν με τις πορτοκαλί φανέλες, «Ετσι θα το ´θελες και εσύ αδελφέ. Μια πορτοκαλί λαοθάλασσα να σε συνοδεύει στην τελευταία σου κατοικία, με συνθήματα, με καπνογόνα, με φωτοβολίδες, με τραγούδια»

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE