Απορία για παιχνίδι που τέλειωσε πριν από λίγο…

Απορία για παιχνίδι που τέλειωσε πριν από λίγο…

Απορία για αγώνα που τέλειωσε πριν από λίγο, το απόγευμα της Τετάρτης (18/11)… Η στοιχηματική απόδοση σε περίπτωση νίκης γηπεδούχου ομάδας ήταν στο 1.60. Παρόλο που προηγήθηκε με 1-0, η απόδοση ανέβηκε στο 1.70!

Δηλαδή, νικούσε και στοιχημάτιζαν εναντίον της μετά μανίας!

Τα παράξενα συνεχίστηκαν. Η απόδοση σε περίπτωση νίκης της φιλοξενούμενης άρχισε να μεταβάλλεται σταδιακά και κατέληξε στο 1.60!

Με απλά λόγια, πόνταραν στην ομάδα που ήταν πίσω στο σκορ.

Λες κι απ΄ την αρχή κάποιοι ήξεραν ότι θα κέρδιζε ο φιλοξενούμενος σύλλογος, που τελικά επιβλήθηκε με άνεση!

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE