Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης - Εντοπίστηκε ύποπτη αποσκευή

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης - Εντοπίστηκε ύποπτη αποσκευή

Συναγερμός σήμανε σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης, ο οποίος εκκενώθηκε την Τετάρτη (18/11) το μεσημέρι μετά τον εντοπισμό ύποπτης αποσκευής, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και η διαχειρίστρια εταιρία.

«Αντιμετωπίζουμε μια ύποπτη κατάσταση στο αεροδρόμιο Κάστρουπ. Ο τερματικός σταθμός 3 εκκενώθηκε», έγραψε η αστυνομία της Κοπεγχάγης στο Twitter.

«Εντοπίστηκε ύποπτη αποσκευήΗ αστυνομία ερευνά. Η επιβίβαση γίνεται πλέον από τον τερματικό σταθμό 2» δήλωσε η Σίσι Χάνσεν, εκπρόσωπος του αεροδρομίου. "

Η αστυνομία της Δανίας αύξησε σήμερα το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή στη δεύτερη πιο υψηλή βαθμίδα της κλίμακας, πέντε ημέρες μετά τις επιθέσεις στη Γαλλία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.