Ξαδέλφη του «εγκέφαλου» των επιθέσεων η καμικάζι που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενίς;

Ξαδέλφη του «εγκέφαλου» των επιθέσεων η καμικάζι που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενίς;

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ταυτοποίησή της.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Γαλλίας, μία γυναίκα καμικάζι ενεργοποίησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι άκουσε τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για μία γυναίκα με ξανθά, μακριά μαλλιά.

«Πιστεύω ότι θα μιλούσαν για την γυναίκα καμικάζι», υποστηρίζει ο 50χρονος Λόφτι στη γαλλική εφημερίδα και προσθέτει: «Της είπαν να δείξει τα χέρια της και να τα σηκώσει ψηλά και μετά ακούσαμε μία ισχυρή έκρηξη. Πιστεύω ότι ήταν αυτή που ενεργοποίησε την βόμβα. Πράγματι υπήρξε μία ισχυρή έκρηξη. Τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί, δεν σταμάταγαν».

Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο «BFMTV», η νεκρή γυναίκα φέρεται να είναι η Χάσνα, ξαδέρφη του υπ' αριθμόν 1 καταζητούμενου τρομοκράτη στην Ευρώπη και εγκεφάλου των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Οι γαλλικές αρχές, σύμφωνα με τον εισαγγελέα των Παρισίων, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν την γυναίκα καμικάζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE