Ένσταση ΑΔΜΗΕ στη ΡΑΕΚ για το έργο του ηλεκτρικού καλωδίου – Νέα ανατροπή στο GSI
Η ΡΑΕΚ έχει παραλάβει επιστολή από τον ΑΔΜΗΕ, την οποία και εξετάζει, δήλωσε τη Δευτέρα στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής Γραφείου της Αρχής, Παναγιώτης Κελίρης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Ανώτερος Εκτελεστικός Μηχανικός του Τμήματος Δημοσίων Έργων, κ. Χαράλαμπος Καής ανέφερε ότι γίνονται συνέχεις ενέργειες για την αφαίρεση των κυρτωμάτων.
«Έχουμε καλέσει Δήμους, Κοινότητες και πολίτες να μας υποβάλουν τα αιτήματα τους. Ωστόσο τα 2.500 κυρτώματα δεν είναι μόνο ευθύνη των Δημοσίων Έργων, είναι ευθύνη της Αρχής που έχει αρμοδιότητα του δρόμου», πρόσθεσε.
Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι ο λόγος που υπάρχει καθυστέρηση είναι επειδή η ευθύνη συντήρησης, ανακατασκευής ή αφαίρεσης τους εμπίπτει στην αρμόδια αρχή, στην οποία ανήκει το κάθε κύρτωμα.
«Πολλά δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα διότι οι Αρχές δεν έχουν προβεί στις αναγκαίες ενέργειες», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι έχει ληφθεί απόφαση για αφαίρεση 243 κυρτωμάτων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις