Διαρροή από βυτιοφόρο: Παραμένει κλειστός ο δρόμος - Θα χρειαστεί χρόνος για διευθέτηση του περιστατικού

Διαρροή από βυτιοφόρο: Παραμένει κλειστός ο δρόμος - Θα χρειαστεί χρόνος για διευθέτηση του περιστατικού

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, έχει κλείσει προσωρινά και από τις δύο κατευθύνσεις, τμήμα του δρόμου Λάρνακας – Κοφίνου.

Οι εργασίες για διαχείριση και ασφαλή διευθέτηση του περιστατικού βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσουν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, να δείχνουν κατανόηση και υπομονή, καθώς και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονται επί τόπου για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE