Διαρροή από βυτιοφόρο: Παραμένει κλειστός ο δρόμος - Θα χρειαστεί χρόνος για διευθέτηση του περιστατικού

Διαρροή από βυτιοφόρο: Παραμένει κλειστός ο δρόμος - Θα χρειαστεί χρόνος για διευθέτηση του περιστατικού

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, έχει κλείσει προσωρινά και από τις δύο κατευθύνσεις, τμήμα του δρόμου Λάρνακας – Κοφίνου.

Οι εργασίες για διαχείριση και ασφαλή διευθέτηση του περιστατικού βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσουν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, να δείχνουν κατανόηση και υπομονή, καθώς και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονται επί τόπου για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE