Ο ISIS απάντησε στους Anonymous: «Είστε ηλίθιοι»

Ο ISIS απάντησε στους Anonymous: «Είστε ηλίθιοι»

Απάντηση στον πόλεμο που του κήρυξαν οι Anonymous για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έδωσε την Τετάρτη (18/11) το Ισλαμικό Κράτος.

Οι τζιχαντιστές γράφουν οδηγίες προς τους μαχητές που χρησιμοποιούν το Ιντερνετ.

Σύμφωνα με δήλωση που ανέβηκε στο Διαδίκτυο «οι χάκερ των Anonymous μας απειλούν σε βίντεο ότι θα μας χακάρουν. Ηλίθιοι. Τι θα χακάρετε; Μπορείτε μόνο e-mail και λογαριασμούς Twitter».

Επίσης προειδοποιούν τους μαχητές του ISIS να προστατευθούν από τις κυβερνοεπιθέσεις και να μην ανοίγουν ύποπτα link. Στο κείμενο υπάρχουν πολλές οδηγίες όπως: «Μη μιλάτε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε μέσω Telegram. Επίσης μην απαντάτε σε direct messages στο Twitter».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE