«Κτύπησαν» πάλι οι διαρρήκτες – Μέχρι και όχημα έκλεψαν αυτή τη φορά!

«Κτύπησαν» πάλι οι διαρρήκτες  – Μέχρι και όχημα έκλεψαν αυτή τη φορά!

Καθημερινά γινόμαστε δέκτες κλοπών και διαρρήξεων στη Λευκωσία με τους πολίτες πλέον να μην αισθάνονται ασφάλεια.

Αυτή την φορά διαρρήξαν και έκλεψαν εστιατόριο στη Λεωφόρο Σταστίνου ενώ σε άλλη περίπτωση είχαμε κλοπή οχήματος μάρκας Honda Logo με αριθμούς εγγραφής HZH, χρώματος ασημί.

Το κοινό καλείται για ακόμη μια φορά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, ενώ όσοι έχουν δει κάτι το ύποπτο να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 199 ή 112.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

Με αναφορές στη θυσία, την ελευθερία και τη συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, κατά το εθνικό μνημόσυνο στο Παλαιχώρι, 70 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE